New York-kongressen vedtar krigsfangeforbud!Lokal Bitcoin-gruvedrift er ulovlig innen 2 år

New York State Legislature vedtok nylig et lovforslag som tar sikte på å fryse gjeldende nivåer av karbonutslipp fra kryptogruvedrift (PoW) inntil New York State kan handle på virkningen, og lovforslaget er fortsatt under behandling av en senatkomité i New York State.

xdf (4)

Ifølge TheBlock ble lovforslaget vedtatt med 95 stemmer for og 52 mot.Formålet med lovforslaget er å implementere et toårig moratorium på proof-of-work (PoW) mining i kryptogruvedrift, ved å suspendere utstedelse av nye lisenser og søknader om fornyelse av lisenser.to år.

Hovedsponsoren for lovforslaget, også den demokratiske kongressmedlem Anna Kelles, sa at målet med lovforslaget er å sikre at staten New York forblir i samsvar med tiltakene fastsatt av New York Climate Leadership and Community Protection Act (CLCPA) vedtatt i 2019 .

I tillegg krever lovforslaget at Department of Environmental Protection (DEC) skal lage miljøkonsekvenserklæringer for all kryptogruvedrift i staten og forventer at studien skal fullføres innen et år, slik at lovgivere kan iverksette passende tiltak på funnene når tiden tillater det.

Lovgivere har angivelig presset på i flere måneder for å midlertidig stoppe veksten av gruvedrift av kryptovaluta i delstaten New York og gjennomføre en fullskala studie;medlemmer av kongressen debatterte lovforslaget i mer enn to timer på tirsdag alene.

Den republikanske kongressmedlem Robert Smullen ser imidlertid lovforslaget som bare anti-teknologilovgivning pakket inn i en miljøvernlov.Smullen sa at lovgivningen, hvis den ble vedtatt, ville sende feil signal til New Yorks finansavdeling, noe som kan føre til at gruvearbeidere flytter til andre stater og at jobben går tapt.

"Vi beveger oss inn i en mer kontantløs økonomi, og jeg tror vi bør ønske disse næringene velkommen samtidig som vi finner måter å redusere utslippene på."

Kelles fortsatte med å peke på kraftverket Greenidge Generation Holdings i Finger Lakes, en gruvevirksomhet for kryptovaluta, at selv om kraftverket har gitt positive bidrag i form av skatteinntekter og jobbskaping;Det har vært mange rapporter om negative påvirkninger fra anlegget når det gjelder lyd-, luft- og vannforurensning.

xdf (3)

"Hvor mange jobber skaper vi på grunn av denne forurensningen, og hvor mange jobber mister vi på grunn av dette?Vi burde snakke om netto jobbskaping.»


Innleggstid: 11. mai 2022